Světlo ve tmě

Světlo ve tmě

V každém z nás stíny jsou,
ne každý je dokáže najít,
ne každý je dokáže tajit.
V každém z nás stíny jsou,
ale jak s nimi bojovat,
ale jak s nimi existovat.

Ale v každém koutku stinném,
musí býti světlo.
ale na čem zavisí jiném,
než aby dále kvetlo.

Temno je všude kolem,
světlem jenom rozsvítit.
Není lehké poprat se s úkolem,
ten pravý čas zachytit.

V každém z nás stíny jsou,
pustit na ně plamen,
pustit na ně pramen.
V každém z nás stíny jsou,
přestaňte v tom tápat,
začněte to chápat.

Autor Spooker, 13.08.2023
Přečteno 91x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Bufik, MatyhoZmaty, Psavec, RadekČ, IronDodo, Misha, Anfádis, fisus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivý :) a inspirující

13.08.2023 12:04:24 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí