Venušina nahost

Venušina nahost

Anotace: *

Aorta pukla
ve struně nádvoří
láskytně
pod ňadrem nebes
povstání
zaskočeně
ač skonala
vědělo se
že milovat je
jako dobýt blesky prchlivé
v tom dešti bájných korouhev
jež žádají o dlaň
aby z ní vyzobaly éthery mlhovin
kterou Apollón přijme
za proroky slunce
žárů
z nichž vyraší milenci modliteb
do světlic zatajených šperkovnic
je-li jim souznění zdáno
spektrem jejich paží hvězdic
co zohýbají
ze záclon pověstné hladiny
bude vřít na klíč rájům
k utišení smečky vlků


Venušina nahost


jímž uchvátí bázlivou tmu
a zavášní vesmír
nestydatou polohou všeteční
kam promísí bezesnou krev
za sny ostení vším

je-li přáno vyhovět
šípem Amora
v sexu zpronevěřile
otráveným

sem tam
se pozvracet

k zvrácení.
Autor Dejvis, 08.10.2023
Přečteno 122x
Tipy 25
Poslední tipující: janet_desp, Fialový metal, Bufik, Psavec, Misha, IronDodo, Kaňka, Ophelia81, narra peregrini, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vypjatá slova tvořící živé obrazy, znepokojivě působivé, děkuji... *

08.10.2023 13:55:29 | Ophelia81

Díky Ophelia:* To rád čtu.

08.10.2023 13:56:45 | Dejvis

krásná slova tvoříš, která doteď slovník neznal, však všichni jim i přesto rozumějí... krásný, Dejve :-)*

08.10.2023 11:29:04 | cappuccinogirl

Děkuji pěkně capucinkoo*** Potěšilas mou slabost.

08.10.2023 11:39:51 | Dejvis

Text silný.

08.10.2023 11:11:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí