...a po nás potopa

...a po nás potopa

V teple měkkých postelí

čumíme v přímém přenosu

přes týden tak  i v neděli 

jak dva si dávaj do nosu.

 

Přikovaní k televizi

komentáře sledujem

svět je asi vážně v krizi

nebo hůř, to milujem. 

 

A tak možná přijde konec

potopou či virusem,

aby i ten v zadu blbec

pochopil, že mír je sen.   

Autor Ďábel sám, 25.10.2023
Přečteno 77x
Tipy 10
Poslední tipující: RadoRoh, Marťas9, Marten, šerý, martinaV, IronDodo, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak pravdivé.

27.10.2023 12:14:09 | RadoRoh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí