Případ bruska

Případ bruska

 

 

Nejsem dokonalý člověk.

Někdy si objednám i věc,

která pohladí na duši.

Pošlete to na Libuš i.

 

..a tak mi sem přišla

nová b ruska z Běloruska,

prej to umí skoro vše,

radost při práci po hledět.

 

Dívám se na tu krabici

a volám u toho Alici.

Čéče, to je ale k au f,

objednej si taky, čau.

 

A tak mé sestře, chudince,

přišla krabka do Třince.

Jenže tam žádná b ruska,

ale holka z Běloruska..

 

 

Autor Penemue, 27.10.2023
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, Psavec, Anfádis, Marťas9, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí