Adventní

Adventní

Anotace: Inspirace k adventnímu rozjímání.

Adventní
Již přichází kouzelný ten čas,
kdy každý druhému jsme blíže.
Kdy vzrůstá vůle v nás,
pomoci nést druhým jejich kříže.
Třeba jaždý sám a v duchu
pokloní se Ježíškovi v jesličkách.

Však dopřejte i bližním sluchu
a pomozte na klikatých cestičkách.
Rok s rokem podají si ruku
a o jeden zas budem moudřejší.
To přibude jen kroužek v buku
na cestě naší vezdejší.
Autor Kmet, 01.12.2023
Přečteno 128x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Žluťák, nehledaná, Marťas9, Bufik, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

02.12.2023 09:25:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí