Střídání

Střídání

Tma je absence světla
a světlo je absence tmy
a naše země rozkvetlá

střídá jen noci a dny

a tak to chodí i v životě
radost se mísí smutkem
Bůh nás pak soudí v porotě
za zlo pak dobrým skutkem.

Autor Ďábel sám, 13.12.2023
Přečteno 104x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, martinaV, IronDodo, Anfádis, RadoRoh, Marten, šerý, cappuccinogirl, Psavec, Marry31, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí