Obětem FF a všem

Obětem FF a všem

Anotace: Upřímnou soustrast všem pozůstalým

jak se to mohlo stát
jak se teď
nemám bát
o své děti
když ráno odvezu
dceru do školy
syna do školky
pohnutí mysli
blázen střílící
kulky našly cíl

přišly jsme v pátek do práce
řekli si
to je hrozný
a život šel dál
nepřipustit si
že máme strach

jak se to mohlo stát
kéž by ten chlapec měl někoho
koho má rád

pod stromečkem
nerozbalené dárky
kéž by šel vrátit čas

za Vás milí lidé
kteří jste zemřeli
jen tak
Autor tomkepka, 23.12.2023
Přečteno 102x
Tipy 11
Poslední tipující: Anfádis, Akrij8, Kaj, Lesní žínka, mkinka, Kan, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí