Tohle je život

Tohle je život

Anotace: Tohle je život a nic víc už nebude

Prázdnota
Bezobsažnost
Samota
Blaženost

Paradoxy
Klam a zdání
Mrtvé kosti
Zbožné přání

Je to jen sen
Hrst listí ve větru
Čas odvane
Že byl jsem tu

Je jen co je
Tady a teď
Žádná magie
Pocitů změť

Kouzlo bytí
Skryté všem na očích
Důvody k žití
Radost a smích

Bolest a smutek
Čas k usebrání
Hedvábný dotek
Stín pohlazení

Bytí a nebytí
Život a smrt
Nabytí, pozbytí
Skon a zrod

Smysl, víra, láska
Tajemství jsoucna
Hořící svíce
Jasná a krásná

Není oč usilovat
Není kam jít
Ač všemi viděn
Zůstává skryt

Co bylo nebude
Co bude je sen
Co je vždy přítomné
Co Já to jsem?

Tajuplná
Pouť vesmírem
Rozkoš skrytá
Pod trnem


Tohle je život
Nic víc už nebude
Náhody předivo
Svoboda s osudem
Autor Overkill, 24.12.2023
Přečteno 104x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Equus przewalski, paradoxy, IronDodo, Psavec, rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí