- libozvučná poezie -

- libozvučná poezie -

 

libozvučná poezie

 

krásná romantická poezie
lahodí každému

čtená nahlas přednesem

 

 

libozvučná každému
libozvučná každému

kdo se jen zaposlouchá
kdo se zaposlouchá do té krásy

krásně je mu na duši

poezie hladí a laská

 


je to krása

 

 

Spisovatel Akras

Autor Akras, 29.12.2023
Přečteno 89x
Tipy 10
Poslední tipující: Anfádis, Iva Husárková, Frr, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé.

29.12.2023 16:03:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí