Prozření

Prozření

Probudit se z noční můry.

Vidět svět jasně.

Slyšet barvy

nočního svitu.

Nežít jen dočasně.

Nehlodat mršinu

jak bezpáteřní larvy

toužící po přežití.

Stát v mlze,

která se rozplynula.

Nekrčit se za oponou.

Neskrývat se za zrcadlem.

Nejíst zbytky smůly od minula.

Čistá mysl bez zkažených myšlenek.

Volnost s klidnou duší.

 

Už nežiju za clonou.

Autor Katkaqwe, 18.01.2024
Přečteno 91x
Tipy 14
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, martinaV, o3_gambit, Luko tulák, Anfádis, Iva Husárková, Psavec, Sonador, mkinka, Loveless, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gratuluji Ti, že jsi otevřela cestu z nevědomí.
A k profilu musím říct, že úvodní foto mne pobavilo.

L.

19.01.2024 06:40:24 | Luko tulák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí