Pomíjivost

Pomíjivost

Život je stejně pomíjivý
tak jako já nebo i vy
a přesýpací hodiny
kde zrnka jsou jak vteřiny
se kupí jako zkušenosti
od dětství až k dospělosti
a čas se pádem zrychluje
ač s ním člověk bojuje
a na konci je zasypáno
vše co bylo bytím dáno
a zbyde jenom náhrobek
zrnek ze tvých hodinek.

Autor Ďábel sám, 26.02.2024
Přečteno 86x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, Pacik, Marten, kozorožka, Lighter, Žluťák, cappuccinogirl, Sonador, Ondra, Chane, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, hlavně poslední dva řádky se povedly...*

26.02.2024 10:13:09 | Sonador

díky

26.02.2024 11:08:02 | Ďábel sám

Ano,tak to je,ale vždy nějaký úsměv zahřeje,i i když mizivá naděje.ze jo

26.02.2024 08:53:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí