Muka v ohyzdění

Muka v ohyzdění

Anotace: :;

Křičí výkřik ze skalpelu blues
je už totiž zajatcem hrůz
pro temné zavinění bytí
jakých se dopustil v komíně hřmění
lidských strav a ochabnutých duší
z rozpolcené mrtvoly
jemuž nepomůže ani holoubátko
co by ho bílou září vysvobodilo
těmi tisíci anděly notací rozmluv
jež želu bolu hromobití
se mu slzně uhnívá zrak
však byl slepec hloupý
o křivé holi bez bot
a v nezmar vyšinuté pošetilosti lží
a pomluv
ta neomlouvá
ta běsní kostlivci probdělých hodin.


Chudák bude zadupán do neúkojných hlín
a vytesán jak morová zvířena
aby byl příkladem pro mnohé
Adami a Evičky
luzných stvůr uslintaných ovocí jedů.


Prožer chamtivče sestry a sebe na holení
prožer si vyrážky zmokralé k zasvěcení
a zapiješ vínem krve
diabola jménem Astaroth
s nimž počneš muka v ohyzdění pijavic svá.
Autor Dejvis, 16.03.2024
Přečteno 58x
Tipy 7
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, mkinka, Ophelia81
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivuji emoční náboj tvé poezie.opet velmi přitažlivá četba a nával barev v drásající vichřici cíleného přesného projevu v síle i podání.pises jako, když malujes a to je to kouzlo tvé dramatické tvorby.preji krásnou sobotu a jen vše dobré.dekuji za možnost čtení i komentování.

16.03.2024 09:41:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí