Proč se mučit

Proč se mučit

Anotace: :();

Krev po krvi žalu
lačním v akátovém keři
s bílým uštknutím
a mým rozedráním pochopit
jestli se dočkám jemnějších paprsků
však té bude dost
i pro mrtvé nemluvňata dobytčat
jsem snílek vrah
předvařených vadných milenek
co by lásek zalomených v slzách
a nevěr vendet slizkého ega
snad možná tušíte
kdo mě zbije za to
že vymrdávám tmy půlnočních hodin svého zoufalství
ta nemoc téhle vášní
ta je virtuózně zakysaná
tím podkožím úpělým k pomočení.



Bum
navěky nech
zhynouti ubožáctví cudností

nesluší to ani zestárlým pavučinám

nechytat libozvučné žvance

proč se mučit
když housenka tráví hábit za motýlí.
Autor Dejvis, 18.03.2024
Přečteno 81x
Tipy 15
Poslední tipující: Jan Kacíř, boy, Pampalini, o3_gambit, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, mkinka, Ophelia81
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Njn, koukám, Frráček má opět komentářovou pravdu...ostatně jako vždy, ještě jsem tady nezažila, aby se splet:-):-):-)*

18.03.2024 10:59:50 | cappuccinogirl

Obdivují vykreslení tvůrčích nápadů, zdravím a těším se na tvé další básně

18.03.2024 10:01:01 | mkinka

TY BLAHO...ST*

18.03.2024 08:47:33 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí