Duše filozofova

Duše filozofova

Anotace: já vím, název nekoresponduje s obsahem ale ono to tak někdy je

A vy mi říkáte, ať napíšu knihu,
jenže já nejsem filozofem.
Jsem jen člověk s těžkou hlavou
a moc citlivým srdcem,

s duší, která stále něco hledá,
a občas za mě povídá více,
než kolik jí sama dovoluji,
ona je možná z jiného světa,

vzdouvala se tam ve větru,
ale teď je vězněna v mém těle,
nechává ho zmítat emocemi,
a nesměle míří až do krajů,

které jí ještě nikdy nepatřily,
ale sní o nich každou volnou chvíli,
a tolik dní, že se jí nedá odepřít,
alespoň o nich promluvit.

Autor girasole, 25.03.2024
Přečteno 62x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Lighter, cappuccinogirl, Chane, o3_gambit, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

filozofie je jako vítr...píše...

28.03.2024 09:38:47 | enigman

Nesouhlasím, název přesně koresponduje. Tak to má každý filosof....:-)

26.03.2024 14:45:02 | Lighter

Tohle se mi teda fakt moc líbí...

26.03.2024 11:16:51 | cappuccinogirl

to jsem vážně ráda

26.03.2024 11:55:58 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí