Můj bratře

Můj bratře

Vymrdanej den
a vůbec v prdeli svět
tak je to tou dobou
nebo lidmi
kurva vzpamatujte se
sem z Vás plný zloby
Já dítko ubrečené v blázinci
chechtám se těm gumovým ptákům
za mříží voken
když sviní na skla
ty vděčné vinny
jež mě straší
a škrtí uzly hladových prostěradel
po mé smrti lačnící.



Prášky na spaní
prosím svatá sestro
chci prochrápat děsnou noc skřetů
a nechci vstávat zase v té břečce plků.


Pozor vizita
jdou opičí kroky
jenž zadupávají mou hemisféru
abych byl ještě větší blbec bludů.



Kvičím jak čuně s elektrošoků
co se mnou to lomcuje a rozbíjí
na třísky hraček finés
a co ty
můj bratře stínu ucha jehly
dovol mi se pověsit
ať to mám za sebou
v delíriu sabat čarodějnic
aspoň si pochutnají na masíčku mém
vždyť jsou pohublé
za kostlivce dávivých pošetilostí.
Autor Dejvis, 20.04.2024
Přečteno 51x
Tipy 14
Poslední tipující: Chane, IronDodo, Žluťák, Ophelia81, Psavec, Anfádis, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla, Dejve! Hodně síly, přeju.

20.04.2024 16:36:13 | Žluťák

Děkuji kamaráde ***

20.04.2024 18:25:07 | Dejvis

uff...silná takhle po ránu...držím ti všechny palce světa

20.04.2024 10:16:01 | zase já

Díky brachu, ano je to na dřeň asvaltu:*

20.04.2024 10:36:16 | Dejvis

Bylo mi smutno
a já vzala papír
průnik tisíců
množin
a objala díry vesmíru.
Posílám energii
i číši z lektvarů.
Slovo léčí
při přátelském obřadu.


Chtěla jsem na Tvoji velice bolestnou poezii odpovědět utišující básní.
Zasílám silné obejmutí s podporou mé kočičky Mkinky.

20.04.2024 10:14:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí