Geisha: Útěk

Geisha: Útěk

Utíkat temnotou, stále utíkat,
Dusot kopyt a mužů křik přibližující se slyšet.
Utíkat skrze hloží zkrvavená,
Utíkat dál skrze nocí vyděšená.

Dusot kopyt za mnou sílil,
Ni noční flór by mne tenkrát neskryl.
Utíkala jsem dál, nohy v kořenech se pletly,
Abych boj o život prohrála, snad chtěly.

Snažila jsem se vstát, síla však v údech chyběla,
Proto smířena na zemi ležet jsem zůstala.
Pak temnota zrak i mysl mi zastřela,
Křik blížících se samurajů jen stěží jsem slyšela.
Autor Snící čarodějka, 04.04.2012
Přečteno 616x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí