Gaius Lulius Caesar

Gaius Lulius Caesar

Anotace: Gaius Lulius Caesar Ach vy zrádní `Rímané, poslední to slova císařova, tělo na zem...

Gaius Lulius Caesar


Ach vy zrádní `Rímané,
poslední to slova vladařova,
tělo na zem upadne,
počala to nová doba.


Divný to lid římský,
co zabíjí naše velikány,
mravy jsou zde nízký,
město bude bez ochrany.


Zhasla hvězda nad ránem,
orel smutně křídly mává,
ten co zatočil s pohanem,
smrti polibek teď dává.


Zrádní to senátoři Říma,
vztáhli ruku na vladaře,
hněv bohů lehce dřímá,
krutá odplata všem nastane.


Třeste se lidé nemravní,
zní z nebes hlasem,
čekají vás vraždy, násilí,
navždy budeš lide ztracen.


Nepřísluší lidu vraždit vladaře,
trestat mohou pouze bohové,
kdo znesvětí se přísaze,
čekají ho rány morové!
Autor guru1, 25.07.2012
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí