Alžběta

Alžběta

Anotace: Jsem pověst nebo jen sen,to zkus vyřešit než začne další den..

Mé jméno je Alžběta
a jsem paní a vládkyně této země,mám šperky,bohatství
a spoustu věcí,které patří jen mě.

Mám vše,ale chybí mi láska,
něco se ve mě bouří,láme a praská,
chci lásku,tolik po ní toužím,
tak proč je mi odpírána?
Už vím,co s tím
a pomsta bude dokonána!

Potřebuji věčnou krásu a mládí,
vše co muže přitahuje a svádí,
musím mít krev z nevinných panen,
pak budou mi krást všichni muži polibky
a objímat mě kolem bělostných ramen.

Má duše se vzpírá
a jsem z toho někdy celá zmatená,
ale už není cesty zpět,
i když vím,že prokletí to pro mě znamená.

Jsem Alžběta Nadásdy z Čachtic,
to jméno říká hodně a přitom také nic...
Autor BARBYE, 13.03.2013
Přečteno 640x
Tipy 5
Poslední tipující: Samanta, dark evelyn, Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásná básnička

02.04.2013 19:00:36 | dark evelyn

Se mi to líbí...ST))

13.03.2013 22:51:17 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí