Stíny nad Vltavou

Stíny nad Vltavou

Anotace: [od té chvíle vím, že u vody je nejchladněji]

A potichu v městě hříchu

přidal příběh do triptychu,

ranil smíchem vlastní pýchu,

po nábřeží bloumá sám.

 

Uplynula řádka let,

co tu stáli naposled,

vlídných slůvek řečen sled

konejšil je oba.

 

Oči kolikery ptačí

hleděly, když čas je tlačil,

své vzpomínky s sebou vláčí

na překrásný pár.

 

Tak to vidí jako dnes,

dole zpívá starý jez,

nezkušeným napověz,

jak neodolat pokušení.

Autor A. L. McCawley, 01.02.2014
Přečteno 609x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, Týna, Zrska, RyxiraAmyGinger, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí