Rajská zahrada

Rajská zahrada

Anotace: Báseň o známém biblickém příběhu :)

V Rajské zahradě v korunách
visel za stromem stočený had
Tak to hráli na zlatých strunách
Dívce jablko rudé musel dát

Dívka ač nemajíc jablko ochutná
netušíc však slib tím poruší
pro kousek ovoce chyba osudná
rázem není ráje lidských duší

Z Rajské zahrady lidé vyhnáni
nemajíc kam hlavu složit
Není nic platné jejich rouhání
v chudobě musí oba dožít
Autor Petr27, 31.07.2016
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí