Nenalezený hrob

Nenalezený hrob

Anotace: Jedno slovo holocaust....

Bože, jako ptáci v zimě,

ty opustil si mě.

Způsobem mě vlastním,

s chodem vlasti nesouhlasím.

 

A nikdy souhlasit nebudu!

Když se zde lidé zabíjejí bez soudu.

Přeci každý má právo žít

a život plnými doušky pít!

 

Ne, pozor každý ne.

Stačí tvoji hvězdu mít Davide.

Pak ze dne na den zmizíš

a příbuzné již neuvidíš.

 

Sužují tě hladem,

nechávají ladem.

Po čase už nedýcháš,

života si nevšímáš.

 

Pak teprve vezmou tě,

na vozíku vezou tě.

Pak ještě se dvěma,

putuješ pryč ze světa.

 

Až za pár let,

nebude svět otálet.

Tvé vrahy dopadnou,

tvůj hrob však nikdy nenajdou...

 

Autor Mari02, 11.03.2018
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Fanny
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážné téma a celkově krásnou práci poněkud snižují chybky v textu, možná by stálo za to je opravit ;)

11.03.2018 19:32:48 | Fanny

Mockrát děkuji, snad jsem všechno opravila. :) Já si toho nevšimla, víc očí víc vidí.... :)

11.03.2018 21:14:05 | Mari02

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí