Hledal jsem v Jathribu

Hledal jsem v Jathribu

Anotace: O tom jak jsem hledal hrob, který neexistuje.

Hledal jsem v Jathribu

Jak jednoduché: chtěl jsem jen splatit daň duchům
a s pietou položit květiny na hrob.
Tak jsem se tázal, kde leží?. Tu musíte znát!
Jmenovala se ...hmmm... Asme bint Marvan.

Jenže z nich nikdo mi neuměl poradit, pomoct,
ale spíš nejevil zájem - záleží na tom?
Toužil jsem s pokorou položit kytici k hrobu,
poklonit se dobru a odletět domu.
Autor DraculaVonBambula, 22.11.2022
Přečteno 161x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohdy, aniž bychom to věděli, klademe si vysoké cíle.

22.11.2022 19:34:17 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí