Temná chvíle

Temná chvíle

Bylo jedné noci temné, v jednom starém domě
pavučiny všude jemné, zamotaj se do mě.
Bloudím tady nevím kam, je tu temno vlhko chlad
jednu sirku tu jen mám, všude je tu cítit hlad.
Hladové jsou steny tyto, lačné po krvi a obětech
nevím, jestli připadá mi to, ale lační po dětech.
Duchové zde řádí v noci, bloumají tu bez cíle
dům je má celé v moci a nepomáhá ani píle.
Nikdo jim již nepomůže, je to jejich hloupý osud
dal bych za to svoje kůže jen je dostat odsud.
Autor J@rda.H, 05.08.2007
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju, když snáším bolest, dělá mi to dobře.
Hodně vrže hřebíková pelest, i když zažívám si hoře.
Je zbavena polštářů, hřebíky zocelí tvé tělo.
Žije tady spousta troškařů, co docvičit by se je chtělo.

06.08.2007 18:16:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí