Mým stínům

Mým stínům

mým nevidomým stínům
malíčkem píšu vzkaz
když bdí u mě v noci
protahujíc čas
když do spánků mi tlačí
zledovělé prsty
jak pařátky ptačí
škrábají se v kosti
pomalu a jistě...
ve své hořké nevinnosti
píšu jim:
...odejděte, chci spát!
Autor Angua, 30.08.2007
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: septemberSax, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí