Bezruký panáček

Bezruký panáček

Anotace: bez komentáře; pište si komentáře...

Bezruký panáček
nit chňape zoubkama,
cvaká, motá se větvemi,
hlavičkou otáčí doleva, doprava.

Bezruký panáček
s klacíkem v hrdle škytá vpřed,
klestí si cestu na nejvyšší –
k zemi padá s listím a třískama
v očích.

Panáček bez rukou
nohama v trávě se sápe
a nevidí a necítí a nedrží
už nit
kulatou hlavičku nerozpoznáte
od zoubků v plešce obtisklých.
Autor Koci, 17.11.2007
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Carver, Puck, Durden
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice originální :)

06.04.2008 20:15:00 | Puck

zajímavé, hodně smutné

17.11.2007 09:38:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí