Mesto mŕtvych

Mesto mŕtvych

Cintorín. Miesto mŕtvych a predsa živých.
Sú medzi nami, žijú s nami ale vo svojom
svete sú sami sebe pánmi.

Ich prítomnosť cítil už asi každý z nás,
no niektorý nevedia že to bolo stretnutie
s mŕtvymi -duchmi z mesta plného krás.

Niketorý pokojný a zmierený,
no ostatný svojím životom zničený.
Nemajú pokoja tam ,kde teraz sú
nechcú opustiť svet plný farieb,
kvetov, úsmevu či zelených lúk.

Živý sa boja stretnutia s nimi,
ale málokto vie, že pokoj do
duše nám dajú oni...
Nikto sa ich pri stretnutí nebude báť,
no veľký rešpekt voči nim bude mať.

Nie sú z mesta strachu, no my sa
ich bojíme. Nemáme na mysli to,
že o krátky čas s k nim pripojíme.
Zmeníme svet v ktorom teraz bývame,
vstúpime do rodiny ktorej sa tak veľmi bojíme.

autor: rispettare
Autor tenario, 20.11.2007
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí