Sen

Sen

Anotace: ..i takové muzou byt sny..co ale znamenají???

Pod stoupá místností do strachu síra
Zmatená uzkostí držím tě za ruku vidím upíra
Po kapkách na zubech červenou vodu
Bojím se zalykám nevěřím tomu

Nechcu tu věčností sama bloudit krví
Nechcu se nocí plížit jak stín bez pána
To radši srdce mi z těla vrvi
Chcu umírat za svitu rána

Chcu vidět paprsky denního svitu
Chci cítit teplo v těle mém
Chci myslet na lásku bez bolestí břitu
Chci umřít po boku tvém

Slib mi že zabiješ mě hned ráno
slib mi že trápit mě nebudes
slib mi a vrat co bylo dáno
slib mi že odejdeš

vysvobod me ze světa šedi
vysvoboď a řekni bude nám líp
vysvoboď pomoz to na tebe sedí
tou strasnou vjecí ne ja nechcu trip

prazdno ted ve me je,všude ticho
prázdno mi v hlavě dělá díru
prázdno až večer mi kručí břicho
prázdno a hrůza co bude dál,když cítím jen síru

říkals že najdeš mě za každou cenu
říkals že budu jen tvoje nic míň
říkals že krásou tě do hellu ženu
říkals..newím

věřila jsem ti pravdu z očí
tvoji krev na rtech a bílých zdech
věřila že nocí se svět pomalu točí
a ráno při východu nám došel dech

ja dána do nekonečna tmavých dnů
já vysátá bez vody těla
já v nemilost upadla snů
já která to tak nechtěla….
Autor Veka, 17.12.2007
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí