Blaženost

Blaženost

Hledím jí do tváře,
prázdná víčka se diví.

Ke stropu kape měď.

Ruce vnořené mezi prsy.
Hruď krvavě otevřená.
Lehce šeptám do ucha.

"Ty jsi má láska. Mám tě!"

Němé tělo nevzdychá.
Křeče mnou ve snu zmítají.
Autor Fallen, 16.06.2005
Přečteno 630x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí