Klepání

Klepání

Klepu na dveře z mramoru
nikdo neodpovídá.
Já za to nemohu.
Ticho mi napovídá

Klepu na hrob,
kámen se nadzvedá.
Otvíra mi snob,
dovnitř mě pozívá.

Klepu na rekev,
dovnitř ulehám.
stelu si nakostech,
víko zavírám.

Klapu se smrtí,
vidím tmu.
Slyším nářek a vytí,
ani nespočinu.

Klepu se nicotou,
pavoučka lehtám.
Ostatní procitnou,
já však v hrobě zůstávám.

Klepu na bránu pekel,
ďábel mi odmyká,
jsem pod světem.
Srdce naříká!
Autor Certain Expiry, 18.01.2008
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Yukki, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí