Procházka temnotou

Procházka temnotou

Anotace: Napadlo mě to s Van Blackmanem ve vlaku..:-D

Oblohou černou netopýři létají,
sovy v lese do noci zahoukají.
Luna na nebi jasně svítí,
hvězdy jsou jak noční kvítí.

Vlci se vydali hledat večeři,
žabí skok do tůně vodu rozčeří.
I upír se jasnou nocí prochází,
pár budoucích obětí nachází.

Několik spanilých dívek ze sna probudil,
k sobě do temného lesa je jít přinutil.
Omámené dívky neví, co je čeká,
upířích špičáků se každá leká.

Krásnými slůvky upír je chlácholí,
že co bude se dít vůbec nebolí.
Nočním tichem se hlasitý výkřik ozval,
to nic, to jen upír dívčí krk zuby proťal.
Autor lecrecia, 09.03.2008
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: Šerák, Charibeja, Glloxy, Anewue, E., Necro Immortalis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Také moc moc povedená :-)

18.03.2008 11:31:00 | Karmínka

Hezká, líbí se mi :-)

10.03.2008 20:47:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí