Osud

Osud

Jsem dcera zla.
Ale zlá nechci být.
Osud jste mi určili,
ale já ho nechci!

Jiná cesta však prý není.
Já vaší cestu odmítám!!
Ale v duši cítím že jí nakonec
budu muset přímout!

Ptám se hvězd,
je to však opravdu jediná cest?
Hvězdy ze strachu mlčí.
Proč se mi však každý vyhýbá?

Tak nakonec přímám svůj osud!
Jen kvůli vám jsem se stala Královnou Podsvětí!!
Autor Axol, 23.06.2008
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí