Ďábelský tanec

Ďábelský tanec

Jako stín v černém jsi přišel do mého pokoje.
Jen jeden pohled do tvých očí,
A hned jsem ti podlehla.

Ty jsi mi nabídl ruku svou,
A já ti ne nedokázala říct.

Začalo to nevině.
Ďábelský tanec jsem s tebou tančila
Ve svitu měsíce.

Jenže já tvůj úmysl neznala.
Ale odolat tobě se nedalo.
Tvoje oči byli jako oheň.

Důvěru jsem do nich vložila,
Za svitu měsíce šla s tebou tančit ďábelský tanec.

Tancovali jsme dlouho,
Ale pak jsi mě zradil!
V polibku na krk ji mě potřísnil krví mou.

Ty jsi mi řekl nechci být sám!
Chci být s tebou ,,Chci tebe!‘‘
Autor Axol, 24.06.2008
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, E., drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí