Boj

Boj

Anotace: Boj s nenapravitelným koncem

Ty jsi mě zradila.
Zradou která se nezapomíná!
Do boje proti tobě jdu.

Ale vím jak to dopadne!
Ty budeš mrtvá!
Omluvy neplatí!

Snad se nebojíš?!

Boj dvou sester začíná.
Bojují, den a noc ani jedna neprohrává.
Která to však dřív si uvědomí?
Že jsou sestry?

Poslední výstřel padne a boj končí.
Proč však pláču?
Vždit jsem vyhrála!

Ach ne co jsem to provedla!
Zabila jsem svou sestru.

Pozdě si to však uvědomila!
Autor Axol, 08.07.2008
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, jo, je to jako zabíjet sama sebe.

09.07.2008 01:04:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí