PIRÁTSKÁ BALADA

PIRÁTSKÁ BALADA

Dokud máš odvahu, vydej se
za svým pokladem
Tvá loď už dneska vyplouvá
se slunce západem

Ve vraku lodi hlídá jej
žraloků lidožravých rej -
tu truhlu plnou záblesků
i rybích šupin bez lesku

Zbraní prastarých zrezivělých,
tajemných map a značek v nich
Příběhů dávných, o kterých se
už nedočteme v žádné z knih

Tajemství mořských pokladů,
zámky na tisíc západů
odmykáš v světle lampy nebo svic…
Však dokud Slunce nevyjde,
sám neodhalíš nic
Autor Markéta Hl., 31.07.2008
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Manon.H, Lachailla, okapovaroura, Churry, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to se mi libi...zaslouzi ST

05.08.2008 19:27:00 | Lachailla

Kreje mi záda Jack Sparrow a přede mnou je Světlo. Nejspíš mě čeká paradise... "o)

31.07.2008 19:21:00 | Churry

...nevím proč,ale dýchly na mně dávné doby - tip

31.07.2008 18:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí