Tys Má Paní Žal

Tys Má Paní Žal

Životem nás stále hnal
Věčný všech pocitů král

Nad tvůj hrob se stálé vracím
A nad tvou mrtvolou slzy ztrácím

Tys má princezná temnot
v mém srdci dřevěny hrot

Já ti svou duši upsal
Tys má paní jménem žal

V ránech tak vratkých a
Nocích zatraceně krátkých

Chodím jako velký bílý duch
Co té noci znenadání změnil vzduch

Absinth můj přítel poslední
Teplý proude alkoholu srdce i duši ovládni

Ten co život vzal dal
Tvé jméno jest žal
Autor MRAKOMOR, 05.10.2005
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké...

05.10.2005 07:12:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí