Měsíční zář

Měsíční zář

Měsíční zář

Pod nohami rudý oheň pálí zem.
Má chodidla již necítím bolestí.
Zab mě mečem, mou duši si vem.
Ta měsíce zář nic dobrého nevěstí.

Vítr vane, chladí mojí bledou tvář.
Jak spalovaná zevnitř cítím se teď.
Láká mě do temné noci ta měsíce zář.
Anděl s barvou černou je tu, říká leť.
Autor Lyonka.Margareta, 13.02.2009
Přečteno 531x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, Xsa_ra, E., Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí