Noc svätých

Noc svätých

Nevinné tiene

...zmŕtvychstalých...

tancujú na nočnom chodníku

Na chvíľu sme zabudli,
že storočia odpočívajú v pomníku...

Vrhajú na naše cesty temné svetlo
chvíľu máš pocit, že ti v hlave preplo

V spánku nám však šepkajú do ucha
naše chyby, zlyhania a priania

Pripravujú krvavé povstania

Chcú vojnu a vrátiť sa opäť do dňa

A ja sa bojím, že si prídu po mňa...
Autor Mišiačik, 26.04.2009
Přečteno 338x
Tipy 13
Poslední tipující: poustevník Jirka, Isquieasuus, NikitaNikaT., Holis, Churry, Alasea, Petbab, Bíša, Paulín, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavé... opravdu a podařené, k zamyšlení.

22.05.2009 15:49:00 | NikitaNikaT.

Já myslím, že se ti ten pokus povedl.

26.04.2009 17:35:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí