vlkodlak

vlkodlak

tik tak, tik tak, tik tak,
jde si pro tebe vlkodlak.
tik tak, tik tak, tik tak,
já jsem ten dlak.

zavětří...ucítil tvůj pach,
připraven na prokousnutí šlach,
nevinně se rozhlížíš, nemáš potuchy.
astrál se změnil, je to vlivem poruchy...

připraven se skoku...
z očí vyšlehnul plamen.
zbývá jediní, zašeptat ÁMEN....

tik tak, tik tak, tik tak,
ulovil tě vlkodlak...
tik tak, tik tak, tik tak,
já jsem ten dlak....
Autor vincent christian böll, 10.08.2009
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Xsa_ra, Alasea, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí