KRUTÁ

KRUTÁ

Jsem rozzuřená saň
a teď si beru daň,
jsem nezkrotnej vítr,
co má s tebou plán.

Jsem rozbouřená krev,
co vede tvoji dlaň,
jsem můra ve tvých snech,
co má se stát se staň.

Jsem nespoutaná touha,
co nutí tě jít dál,
jsem slovo co tě rouhá,
místo kam ses nikdy nedostal.

Jsem stín tvého těla,
co bude pořád s tebou,
jsem jako rána z děla,
mráz z kterýho ruce zebou.

Já jsem tvé dno,
na který jsis sáh,
něco co bojíš se vyslovit,
něco z čeho máš strach.

Jsem tvůj pláč
a škodolibý smích,
jsem hříchů pojídač,
tvá bolest v nesnázích.

Jsem smrtící zbraň,
suchem vyprahlá pláň,
bída chudoba a hlad,
každýmu dávám šach mat.

Jsem prvotní strach
a máš mě na dosah,
jsem tvý těžký břemeno,
tvůj životní krach.
Autor Bizkittka, 29.01.2010
Přečteno 505x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, Elisha, labuť, Isquieasuus, susana načeva, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nejistota, předsudky a hloupý strach z nás dělají obyčejné "přizdisráče" je to možná vulgární, ale nic slušného mě nenapadlo.

30.01.2010 12:38:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí