Vampire is hungry

Vampire is hungry

Anotace: Opět mé oblibene tema.Komentíky pls

Už k večeři mě volá noc
Už nabírám svou silnou moc

Mučivý hlad už mě trýzní
Už umírám tou strašnou žízní

Čekám až to jídlo potkám
Doufám že ty budeš krotká

Úplně tě vysaju
Píseň smrti dohraju

Vezmu si i trochu masa
Můj žaludek sytý jásá

Na zákusek těď chuď mám
Už se těším-to si dám

Asi si dám malé dítě
Abych už se cítil sytě

Teď jen ňáké děcko najít
A pak si tam k němu zajít

Jako hodný,milý strýček
A uspokojit svůj jazýček

Dílo už je dokonáno
Boužel už se blíží ráno

A s ním zlý a krutý vrah
Už překračuju hrobky prah

Paprsek sem nepronikne
A můj život nezanikne

Už těším se na další noc
Už těším se opravdu moc

Až matka svoje dítě ztratí
A moje chutě život zhatí

Do mojí rakve už jdu spát
O krvi si nechám zdát
Autor In Darkness, 21.02.2010
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, ilona, Rotorx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí