Spodina lidstva

Spodina lidstva

Anotace: Komunální odpad v přírodě není stejný jako v životě lidském...

Odpadní vody
Stékají do děr
Unáší v sobě
Všechen mor

Hromy burácí
Lesy se zelenají
Nestraš,
Přijde hladomor….

Červánky směry ukazují
Zbloudilým duším
Pole zlátnou
V prsa se buším….

Mírové ohně
Směle hoří
Lehne popelem,
Devastace Boží…

Lidská šikana
Obchází zdola
Hyenismus zůstává
Třikrát běda….

Kohout kokrhá
Slůně pláče
Nebylo lepší,
Za komače?
Autor v.hercik, 24.03.2010
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí