Osm taktů

Osm taktů

Černý pavouk,souká si své sítě,
Černý pavouk,volá pojď blíž,volá chci tě,
Pak připlíží se tiše,
Osm taktů píseň píše.

Jsi muška co rázem oněměla,
Když vysával jí život z těla,
Jsi tělo duše zbavené,
Jsi jméno vytesané do kamene.

Jak si mohl svou duši ztratit,
Už čas nejde zvrátit,
Osud je krutý,tys musel svou daň splatit,
Kéž by to šlo vrátit,
Do dob,kdy přemýšlel jsi,
kde spadne listí z tvého stromu,
Už nevrátíš se domů,
Už je pozdě,teď…

...Jsi muška co rázem oněměla,
Když vysával jí život z těla,
Jsi tělo duše zbavené,
Jsi jméno vytesané do kamene.

Už necítíš bolest,už necítíš zášť,
Tvé sny se rozplynuly,jako v tichu dětský pláč,
Tvé srdce zkamenělo v prázdnotu a chlad,
Už zapomněl si jaké to je mít někoho rád.
Autor Lucky.SD, 31.07.2010
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Míša S., E., Lachailla, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí