Prokletí

Prokletí

Prokletí...

Uprostřed pokoje ležíš nehnutě
Odporný zvuk hodin na zdi
Odbíjí půlnoc
A ty opět nespíš
...
Svlékáš si šaty
Začínáš cítit tu sílu
Od palce u nohy až po kořínky vlasů
Tělo se chvěje
...
Tvá hedvábná kůže
Nádherná pleť
Smutné přesto krásné oči
Plné rty
...
To všechno ve vteřině mizí
...
Na pár hodin se stáváš něčím neidentifikovatelným
Ubližuješ lidem
I přesto, že to nenávidíš
Pokud chceš přežít
...
Prokletí mladé dívky končí sebevražedným skokem z útesu.
...
Ranní hodina, ta věc obklopena několika policejními auty, novináři netrpelivě šilhají po té podivně ohavné věci, zvědavost lidí neutichá..
...
Ani teď nemá klidu, ta krásná dívka prokletá
Autor teniska, 05.08.2010
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí