Čtyři

Čtyři

Cítím jak se shůry blíží
jejich dráha s mou se kříží
vytrvalí jako psi
jezdci Apokalypsy

Čtveřice postav hrůzných tvarů
už jsou zde poslové zmaru
mou existenci ztrestají
hrobovým hlasem hřímají

První jezdec pouští děs
„cos navařil – to si sněz“

Druhý jezdec „už tě mám“
(tak proč se sám objímám)

Třetí jezdec „to ti patří
nemáš troubo chlastat za tři“

Čtvrtý jezdec se jen tlemí
když vidí jak blbě je mi

Zvuk lámajících se pečetí
můj osud rázem zpečetí
jen jedenkrát se zapotácím
k záchodu se kolmo kácím

...zvracím...

tu náhle cosi v míse zřím
kde čtyřikrát se zrcadlím
a v nastalém tichu šeptám si
'vždyť já mám čtyři vocasy
Autor petříček, 29.08.2010
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak si pořiď ženštiny,
co maj čtyři vaginy.

04.12.2010 17:22:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí