Masakr

Masakr

Anotace: nehledejte v tom žádnou spojitost s filmovou postavou;-) i když to opravdu láká;-)

Hlava rozpůlená,
Část mozku vykrojená
To je škola co mi dal
Sám velký Hanibal

Kanibalismus je můj lék
To mi sám doktor HL řek…
Rád poslechnu, maso si dám
Nejlepší je tkáň mladých dam!

Tělo pářu nožem
Vnitřnosti vyvržený,
Opíjím se rumu mořem!
Srdce z těla vytržený,

Mrtvoly nepohřbený,
Hnijí po setmění
Masakr za domem
Stvořen jsem démonem

Démon mě vytvořil,
Moji tvář a tělo znetvořil,
Zabíjím pro poctu
Těl bude dvanáct do tuctu!

Kanibalismus je můj lék
To mi sám doktor HL řek…
Rád poslechnu, maso si dám
Nejlepší je tkáň mladých dam!
Autor hell_o88, 30.11.2010
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: bloodysunset
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí