Kanibalismus?

Kanibalismus?

Anotace: opět přepis textu písně... Jsou tam použity některý slova co asi nebudou nikomu dávat smysl, páč byly vymyšleny pro tenhle text...

Žerem ruce, žerem nohy,
máme pro to Cannibal vlohy.
Ledviny, játra a taky hlava,
to je to k čemu mě máma vychovala
pořád mi říkali ať podoporuju kanibaly!
Lebaka jako suvenýr, já jsem "cannibalinženýr"
Naučím tě maso žrát,
netušíš kde hlava má ti stát.
Milujeme litry krve, hory masa,
taková je už cannibal rasa!
Žerem ruce, žerem nohy
máme pro to cannibal vlohy!
Tebe potřebujem,
tebe obětujem!
S tebou naši čest vyzdvihujem.
Budem lidi žrát,
potom na fízla řvát:
Cannibal Gore!
Autor hell_o88, 01.12.2010
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: bloodysunset
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí