Černá kočka

Černá kočka

Anotace: ...další taková psaná pod lavicí :-)...

Pátek třináctého,
Nikdy nevěstí nic dobrého.
Kočka černá přes cestu ti přeběhla,
A smůla na tebe tak dolehla.

Pes vyjící při úplňku,
Mrtvý dávají o sobě zmínku.
Rudé kolo kol měsíce,
Pozor smrt dolehne na tvá líce.

Co jiný za špatné pokládá,
To mě sílu převelikou dodává.
Jsem přízrak, nocí procházím,
Lidem neštěstí a smrt nabízím.

Na křídlech černých přilétám,
Ostrou kosu v ruce svírám.
S černou kočkou po boku,
Nechám tě okusit věčnosti trochu…
Autor Snící čarodějka, 22.05.2011
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí