Dům bez oken

Dům bez oken

Anotace: děje se v něm něco zvláštního

dnešní den chtěla bych strávit sama
v domě, co objímá mě chapadalama
v domě bez oken
bez oken jako očí, která vyzrazují tajemství

na krku houpe se pentagram
klíč k nevysvětlitelným záhadám

jak na zabedněná okna
dopadají kapky deště
svíjíš se v provazech a škemráš:
"ještě"

bič proletěl nad hlavou
v tichém záchvěvu hrůzy
skončila sem, opustily mě múzy
Autor Metal Lady, 08.06.2011
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Elissbeth, Charibeja, chicacheca, Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí