Temná noc

Temná noc

TEMNÁ NOC

Světla svíček, tikot hodin,
poklidný večer mnoha rodin.

Za oknem bouře, blesky, hromy,
hrají si s lidmi, zvířaty i stromy.

Prší – dnes noc je chladná,
pro někoho poslední – příliš zrádná.

Pouze jedna osoba venku stojí
a bouře je to poslední čeho se bojí.

Démon s tváří anděla,
kéž bys to tak věděla.

Projdeš kolem, zastaví Tě,
obejme a políbí Tě.

Věříš mu? Avšak neznáš jeho duši černou,
až s Tebou skončí najde si další - téměř stejnou.

Poslední nádech, zvláštní vteřina,
blíží se Tvá smrti hodina.

Zemřelas rukou člověka, kterého jsi milovala,
za krásné chvíle mu kdysi děkovala.

Výčitky svědomí konat se nebudou,
mělas holku smůlu, že sblížila ses se zrůdou.
Autor Samanta, 29.08.2011
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí