Michaelovy spisy

Michaelovy spisy

Anotace: Michaelovy spisy si určitě přečtěte protože když né ... Tak následuje trest ... :))

Sbírka: Básně:

Michaelovi spisy

Michaelovi spisy,
Kniha je to tajná,
Stalo se to kdysi,
Odpověď je snadná,
Pravidel ty spisy mají,
Celkem šest,
Však velmi velkou roly hrají,
A za porušení následuje trest,

První pravidlo praví,

Že do téhle knihy nic nenapíšeš,
Jinak ji celou v bolestech opíšeš,

Druhé pravidlo praví,

Když se s touto knihou stanou špatné věci,
Budeš trpět do konce života v kleci,

Třetí pravidlo praví,

Že knihu si musíš přečíst celou,
Jinak ti usekneme nohu levou

Čtvrté pravidlo praví,

O těhlech pravidlech budeš mlčet,
Jinak tě budeme muset umlčet

Páté pravidlo praví,

Nemluv špatně o téhle knize,
Jinak se ti zalijí krví líce,

Šesté pravidlo praví,

Že se ve spisu neohne ani roh,
Jinak následuje skřivení noh.
Autor Ančos, 04.09.2011
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: clara, Ančos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí